Villányi Borlekvár siller borból, eperrel

Villányi Borlekvár siller borból, eperrel


kiszerelés: 200ml

Villányi epres borlekvár a gasztronómiai ínyencségek rajongóinak.
Az epres borlekvár alapja a sillerbor, mely a vörösbornál kevesebb, de a rozénál hosszabb időt ázik a héján, így színe is mélyebb, teltebb. A rozéborok és a sillerek közötti legfőbb különbség az, hogy utóbbiak valamennyi ideig együtt erjednek a törköllyel, így kapják meg jellegzetes, vörösborra hasonlító, ám lényegesen lágyabb, gyümölcsös ízüket.
A hozzáadott gyümölcsnek köszönhetően a sillerbor epres karakterisztikája még inkább felerősödik ebben a különleges zamatú villányi epres borlekvárban.
A villányi epres borlekvár intenzív zamatállománya miatt kiegészítő fűszerezés nélkül készül.
Csokoládé gerincű desszertek (pl. Sacher-torta) kiváló kiegészítője.

  1.270 Ft -1+
    kosárba